ul.Główna 5, 99-434 Domaniewice Tel. 607-930-234, 519-059-916
e-mail: restauracjadomaniewice@wp.pl

Komunia

Menu

1.  Rosół z makaronem
  Naszą tradycją jest rosół gotowany z kaczek, indyka i wołowiny.


  Ziemniaki z wody (kraszone skwarkami z cebulką zasmażaną i świeżym koprem)
Ziemniaki zapiekane
 
6 rodzajów mięs


Dodatki:

  • Bukiet surówek
    • biała kapusta,
    • czerwona kapusta,
    • surówka z marchewki,
  • Młoda kapusta zasmażana
  • Marchewka gotowana z groszkiem

 

2. Deser lodowy z owocami i sosem malinowym
   
3. Kluski śląskie w sosie myśliwskim
Kopytka włoskie (Gnocchi)
  Mięsa:
  • karczek z grilla
  • żeberka w sosie BBQ
  • policzki w warzywach
  • golonka po bawarsku


Dodatki:

  • buraczki zasmażane
  • surówka z kapusty pekińskiej

4. Tort
5. Czerwony barszcz podawany w czarkach
  Dodatki:
  • Pierogi z mięsem z wody okraszone cebulka i skwarkami
  • Pierogi z kapustą i grzybami zasmażane
  • Krokiety z pieczarkami
  • Paszteciki
  Deser:
  • Pierogi z serem polewane sosem jogurtowym - na słodko

MENU

Kontakt

Restauracja "U Pana Tadeusza"
Firma Handlowo-Usługowa "GAJ-POL"
ul. Główna 5
99-434 Domaniewice

Tel. 607-930-234, 519-059-916
www: www.restauracjadomaniewice.pl
e-mail: restauracjadomaniewice@wp.pl

Przedsiębiorca uzyskał subwencję finansową w ramach programu rządowego "Tarcza Finansowa 2.0 Polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i Średnich Firm", udzieloną przez PFR S.A.