Wesele
Przykładowe menu weselne
| 1. | Rosół z makaronem |
| Naszą tradycją jest rosół gotowany z kaczek, indyka i wołowiny. |
|
| Ziemniaki z wody (kraszone skwarkami z cebulką zasmażaną i świeżym koprem) Kluski śląskie |
|
Mięsa:
|
|
| 2. | Deser lodowy z owocami i sosem malinowym |
| 3. | Kopytka włoskie (Gnocchi) |
Mięsa:
|
|
| 4. | Pieczony udziec wieprzowy |
Dodatki:
|
|
| 5. | Frytki |
Dodatki:
|
|
| 6. | Czerwony barszcz podawany w czarkach |
Dodatki:
|
|
Deser:
|
Poprawiny
| 1. | Żur staropolski na cebuli zapiekanej z borowikami oraz dodatkami: jajkiem gotowanym, kiełbasą, boczkiem zasmażanym |
Młode ziemniaki gotowane z omastą i koperkiem Kluseczki bazyliowe |
|
Mięsa:
|
|
| 2. | Grill |
Mięsa na grillu:
|
|
| 3. | Flaki wołowe z nutą majeranku |
Wesele
Kontakt
Restauracja "U Pana Tadeusza"
Firma Handlowo-Usługowa "GAJ-POL"
ul. Główna 7
99-434 Domaniewice
Tel. 607-930-234, 519-059-916
www: www.restauracjadomaniewice.pl
e-mail: restauracjadomaniewice@wp.pl




